top of page
Implante Dentare

Implantet dentare janë rrënjë zëvendësuese të dhëmbëve. Implantet dentare konsiderohen...

Stomatologjia Estetike

Në ditët e sotme estetika ka një rëndësi të veçantë, e duke qenë se fytyra dhe në veçanti goja e ...

Kirurgji Orale

Në rastet kur pacienti nuk mund të mbajë proteza fikse në gojë dhe kërkon të bëjë protezë të lëvizsh...

Pse duhet të zgjidhni MAIN DENTAL CLINIC?

ocewce.png
Ambient Komod

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

erf34.png
Staf i Kualifikuar

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

ed3d3f3.png
Çmime Konkurruese

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Rezultate të MAIN DENTAL CLINIC

Kontakt                     

> Rezervoni nje konsulte FALAS

Rruga Sotir Caci,

Tiranë 1001

+355 69 376 7645

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page